Büyük Beden Üst Giyim Nasıl Kombinlenir? En İyi Büyük Beden Kombinleri

Büyük Beden Üst Giyim Nasıl Kombinlenir? En İyi Büyük Beden Kombinleri

Söz konusu büyük beden giyim olduğu zaman çoğu kadın doğru kıyafet kombinini oluşturamayacağını düşünür. Ancak artık büyük beden kıyafetlerde tarzınızı ve stilinizi yansıtacak kıyafet çeşitlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken hangi kombini oluşturmak istediğinize kadar vermek.

 

 

Herkes şık ve stil sahibi bir görünüme kavuşmak için kıyafetlerini uyumlu ve doğru şekilde kombinlemek ister. Birbiriyle uyumsuz ve doğru şekilde kombinlenemeyen kıyafetler vücut hatlarınızın kötü görünmesine ya da olduğunuzdan daha kilolu görünmenize neden olabilir.

 

 

Yazımızda günlük hayatta ya da iş hayatında en sık tercih edilen büyük beden üst giyim nasıl kombinlenir sorusuna cevap vermeye çalışacağız. Ayrıca sizin için hazırladığımız en iyi büyük beden kombinlerini de yazımızın devamında bulabilirsiniz.

 

Büyük Beden Bluz Kombini

 

Çeşit çeşit renklerde ve kesimlerde tasarlanan bluzlar ile birbirinden farklı birçok kombin oluşturabilirsiniz. Ayrıca bluzlar ile yapılan kombinler hem günlük hayat için hem de iş hayatı için farklı şekillerde kombinlenebilir. Bluz seçerken tek yapmanız gereken vücut tipinize uygun kesimlerde bir bluz seçmeye dikkat etmek olmalı.

 

 

Ayrıca seçtiğiniz bluzun kesimine göre de alt giyimi nasıl tamamlayacağınızı belirlemelisiniz. Eğer vücut hatlarınızı gizleyen bir bluz seçiyorsanız altına uygun bir pantolon veya tayt ile kombinleyebilirsiniz. Seçeceğiniz ayakkabı ile spor veya klasik bir görünüm oluşturabilirsiniz. Takılarınız ile de bluzunuza farklı bir hava katabilirsiniz.

 

Büyük Beden Yelek Kombini Nasıl Yapılır?

 

Büyük beden üst giyimlerde en sık tercih edilen kıyafetlerden biri yelekler. Yelekler, hemen hemen bütün kıyafet kombinlerine farklı bir hava katmayı başaran kıyafetlerden. Ayrıca vücut hatlarınızın belirgin olmasını istemiyorsanız yelekler adeta can kurtaran bir model.

 

Yelekleri kombinlemek için birkaç küçük önerimiz var. Bunlar şöyle:

- Farklı uzunluklar da ve renklerdeki büyük beden yelekleri ister bluz ile ister gömlek ile kombinleyebilirsiniz. 

Tek yapmanız gereken yelek boyu ile alt giyim olarak seçeceğiniz kıyafetin uyumuna dikkat etmek.

 

 

- Kıyafetinizi yelek ile kombinlemeye kadar verdiyseniz alt giyim olarak biraz daha dar kıyafetler seçmeniz gerekebilir.

- Yelekler bol etekler ya da bol pantolonlar ile kombinlendiğinde uyumsuz bir görünüm oluşturabilirler. Bu uyumsuz görünüm daha kilolu görünmenize ya da boyunuzun olduğundan daha kısa görünmesine neden olabilir.

 

 

 

Büyük Beden Sweatshirt Kombini

 

Günlük hayatın kurtarıcı kıyafetlerinden biri olan sweatshirt rahatlığı ve pratikliği ile en sık tercih edilen kıyafetlerden biri. Bu yüzden farklı kesimlerde, farklı renklerde bu rahatlığı yaşayarak aynı zamanda şık bir görünüm oluşturabileceğiniz birçok büyük beden sweatshirt seçeneği bulunuyor.

 

 

Tek yapmanız gereken vücut tipinize uygun kesimlerde sweatshirt ile alt giyimi doğru şekilde kombinlemek. Sweatshirt her ne kadar spor bir kıyafet gibi görünse de artık eteklerle ya da şık pantolonlar ile kombinlenebileceğiniz büyük beden sweatshirt seçenekleri de mevcut. Bu yüzden geniş yaka bir sweatshirt ile kot pantolonunuzu kombinleyerek günlük şık bir görüntü oluşturabileceğinizi gibi uzun bir sweatshirtü spor bir tayt ile kombinleyerek spor bir görünümde oluşturabilirsiniz.

 

 

Büyük beden üst giyimde kıyafet kombinlerken hangi üst giyimi seçerseniz seçin şık bir kombin için dikkat etmeniz gereken tek bir detay bulunuyor. Seçeceğiniz alt giyimin üst giyim ile mutlaka uyumlu olması. 

 

 

Moda Cazibe ekibi olarak bu yazımızda büyük beden üst giyim nasıl kombinlenir sorusuna cevap vererek en iyi büyük beden kombinleri için örnekler vermeye çalıştık. Sizde büyük beden kıyafet seçimlerinizin ile şık ve göz alıcı kombinler oluşturmak istiyorsanız sitemizde bulunan büyük beden kıyafet seçeneklerine göz atabilirsiniz. Daha fazla bilgi ve detay için sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

 

Etiketler: Büyük Beden Üst Giyim
Ekim 28, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR