BÜYÜK BEDEN YELEK NASIL KOMBİNLENİR? ÖRNEKLERLE BÜYÜK BEDEN KOMBİNLERİ

BÜYÜK BEDEN YELEK NASIL KOMBİNLENİR? ÖRNEKLERLE BÜYÜK BEDEN KOMBİNLERİ

Güzel giyinmek ve hoş görünmek hemen hemen her kadın için oldukça önemlidir. Birbirinden farklı parçaların bir araya getirilmesi ve bir uyum yakalanması adeta bir sanat gibi düşünülebilir. Bu aşamada vücudunuzu iyi tanımak ve kendinize yakışan tonları bilmek önemlidir. Herkesin sahip bir vücut tipi vardır. Kiminin kalçaları geniş iken kiminin omuzları ön plandadır.

 

 

Yaz kış fark etmeden en iyi kombinleri yapmanın sırrı kendi bedeninizi tanımaktan geçiyor. Özellikle kış aylarında sıklıkla tercih edilen yelekler doğru kombinlendiğinde oldukça hoş bir görünüm kazanmanızı sağlarken soğuktan da korur.

 

 

Büyük Beden Yelek Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

 

Kış aylarının vazgeçilmez parçalarından olan büyük beden yelekler kombinlerinize ayrı bir hava katmanın yanında sizleri sıcacık tutarak konforlu bir gün geçirmenizi de sağlar. Gün içerisinde sizleri sıcak tutmasını istediğiniz yeleğin yumuşak kumaşlı olmasına özen göstermek işinize yarayabilir. Büyük beden peluş yelekler yumuşak kumaşı sayesinde size hoş bir his verirken üşümenizi de engelleyecektir.

 

 

Yeleklerin önünün düğme yerine fermuar yöntemi ile kapatılması da kullanım açısından pratiklik sağlar. Düğme kopma derdi ya da ilikleme derdi olmaksızın hızlı bir şekilde giyebilir ve dışarı çıkabilirsiniz. Büyük beden yelek tercih ederken şapkalı olmasına dikkat etmek de önemlidir. Boyun ve baş kısmının sıcak kalmasını sağlayarak soğuktan korunmanızı sağlayacak önemli bir detaydır.

 

 

Büyük beden yelek modellerinin üzerinde ve içinde yer alan cepler ise bazen çanta taşımanızı gerektirmeyecek kadar geniş ve kullanışlı olabilmektedir. Yürüyüş yaparken ya da dışarı çıktığınızda bu cepleri dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

 

 

Büyük Beden Yelek Kombini İçin 4 Önemli Adım

Günlük hayatta ve özel günlerde kombinleriniz ile dikkat çekmek kendi bedeninizi iyi analiz etmekten geçiyor. Vücudunuzda ön plana çıkarmanız gereken noktaları keşfetmek ve teninize uygun renkleri kullanmak kombinlerinize bambaşka bir hava katmanızı sağlar. Yaz aylarının aksine sonbahar ve kış aylarında sıklıkla tercih edilen yeleklerin en doğru şekilde kombinlemenizi sağlayacak önerilerle sizlerleyiz.

 

 

  1. Birbirine Yakın Renkler Tercih Edin

Kombinlerinizi yaparken birbirine yakın tonlar tercih etmek bir bütünlük yakalamanızı sağlar. Elde ettiğiniz görünüm ile daha uzun ve ince görünme fırsatını yakalarsınız. Büyük beden yeleklerinizi kombinlerken seçtiğiniz diğer parçaların rengini yakın tutmaya özen gösterebilirsiniz.

  1. Spor Parçalara Şans Verin

 

 

Yelek giymek istediğinizde eğer yeleğiniz şapkalı ise içine spor görünümlü sweatshirtler giymekten kaçınmayın. Bu sweatshirtler ile üşümeyi engelleyebilir ve kombinde bir bütünlük yakalayabilirsiniz.

 

  1. Tamamlayıcı Parçaları Önemseyin

 

Yelek kombini yaparken benzer tonları seçmenin yanında zarif görünmenizi sağlayacak bir başka yöntem ise bacak boyunuzu kesmeyen kıyafetler giymektir. Örneğin kapri boydaki taytlar yerine uzun taytlar ya da büyük beden dar paça pantolonlar tercih edebilirsiniz. Pantolon ve ayakkabıyı birbirine yakın tonlarda seçmek bir bütünlük yakalamanızı ve olduğunuzdan daha uzun görünmenizi sağlayacaktır.

 

 

  1. Hayal Gücünüzü Kullanın

Yelek kombini yaparken klişeler bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Büyük beden bol paça pantolonlar üzerine giyeceğiniz bir tişört ve önünü açık bırakarak kombinleyeceğiniz bir yelek spor ve cool görünmenizi sağlayabilir. Takılarla zenginleştirerek ayrı bir hava katmak ise tamamen sizin elinizde!

 

 

 

Bu yazımızda sizlere büyük beden bayan yeleklerini en iyi şekilde kombinlemenizi sağlayacak giyim önerilerinden ve yelek seçerken dikkat etmeniz gereken maddelerden bahsettik. Tarzınıza en uygun yeleği satın almak için Moda Cazibe ailesinin ürettiği geniş beden aralığına sahip büyük beden tunik ve büyük beden kadın yelek modellerinewww.modacazibe.com adresinden göz atabilirsiniz.  

Etiketler: büyük beden yelek
Kasım 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR