Blog Başlık

  • Ekim 07, 2021

    Günlük hayatta, davetlerde ve düğünlerde şık bir görünüm kadınlar için oldukça önemlidir. Kadınların şık görünmek için tercih ettiği çeşitli modeller ve desenler fazlasıyla mevcut. Bu modellerden biri de kruvaze yakadır.

     

    Kruvaze yaka genellikle elbise ya da gömlek gibi üst giyim parçalarında birbiri üstüne geçen modelleri ifade etmek için kullanılıyor. Oluşturduğu şık ve zarif görüntü ile tarzınıza tarz katmanız kruvaze yaka ile oldukça kolay bir hal alıyor. Adeta bir joker gibi dahil olduğu kıyafete hareket ve tarz katan kruvaze yaka şıklığı yakalamanın en kolay yolu olarak karşımıza çıkıyor.

    büyük beden bluz, büyük beden kruvaze yaka
  • Ağustos 20, 2021 Kombin Önerileri

    Düğün sezonlarının başlamasıyla birlikte kıyafet arayışları da hız kazanmaya başladı. İster en yakınınızın ister uzaktan bir akrabanızın düğünü olsun düğünler sevdiklerimizin en özel günleri.

    Bu özel günlerinde davetli olduğumuz düğünlerde onların yanında yer alırken şık ve özenli görünmek isteriz. Yaz düğünleri, kış düğünlerinden çok daha farklı ve geniş kıyafet seçeneklerine sahip. Durum böyle olunca da binlerce çeşit kıyafet arasından en şık kombini bulmak konusunda da kafamız bir hayli karışıyor.

    Eğer sende aynı durumdaysan ve davetli olduğun bir düğün için en şık kombini yapmak, şıklığınla göz kamaştırmak istiyorsan senin için bu süreci daha kolay atlatabilmene ve harika kombinler oluşturmana yardımcı olacak birbirinden etkili ipuçlarına yer verdiğimiz yazımızı okumaya devam edebilirsin.

    E-ticaret, Büyük Beden Giyim
  • Ağustos 13, 2021

    Moda Cazibe için büyük beden giyimde bir öncüdür, diyebiliriz. Yeni sezonun son trendlerini yakından takip ederek, siz değerli müşterilere sunuyor. Her zaman en şık olmanızı sağlayacak, yenilikçi koleksiyonu ile yüksek kalitede üretilmiş büyük beden kıyafetleri bünyesinde barındırıyor.

    En şık büyük beden elbiseler, tulumlar, büyük beden bluzlar, sezonun gözdesi büyük beden pantolonlar büyük beden modasına yön veriyor. Yeni sezonun en şık ürünleri Moda Cazibe’de! Şimdi sizlerle büyük beden giyimi için üretilmiş en şık kıyafetleri inceleyelim.

    E-ticaret, Büyük Beden Giyim
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR