Bluzunuzu En İyi Parçalarla Kombinleyin! 6 Adımda Bluz Kombini

Bluzunuzu En İyi Parçalarla Kombinleyin! 6 Adımda Bluz Kombini

 

Kombin yaparken herkes en iyi parçaları bir araya getirerek harika görünüme kavuşmak ister. Kombin yapmak, bir eser yaratmak gibi düşünülebilir. Kombin yaparken eser yaratır gibi ince düşülmeli, detaylara dikkat etmeli ve hayal gücü kullanılmalıdır.

 

Bu yazımızda en iyi kombini yapmanız için sizlere 6 adımda bluz kombini önerileri sunacağız. Bluzunuzu en iyi parçalarla kombinlemek istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin…

 

1-Bluzunuzu Beyaz Pantolon ile Kombinleyin

 

 

Beyaz pantolon, günlük kullanımda çabuk kirlendiği için çok tercih edilmeyebilir fakat giyildiğinde kişiyi çok şık ve gösterişli bir görünüme kavuşturur. Özellikle yaz ayları için mutlaka dolabınızda bulunması gereken bir parçadır. Siz de bluzunuzu beyaz pantolon ile kombinleyerek çok şık bir görünüme ulaşabilirsiniz.

 

Nelere Dikkat Etmelisiniz?

 

  -  Kullanacağınız beyaz pantolonun yüksek bel olmasına dikkat etmelisiniz. Yüksek bel pantolon, bel bölgesindeki fazlalıkları toparlayacağı için daha ince görünmenizi sağlayacaktır.

  -  Bluzunuzu kombinlerken basen bölgesinde fazlalıklarınız varsa ya da bacaklarınız kalın ise beyaz pantolon üzerine siyah ya da renkli desenli bluzlarla kombinlemek doğru olacaktır.

 

2- Bluzunuzun Yapısına Göre Pantolon Seçin

 

 

Büyük beden bluzunuzu kombinlerken dikkat etmeniz birkaç nokta var. Gelin tek tek bu noktalar üzerinde duralım.

 

  -  Bluzunuz dar bir yapıda ise altına bol kesimli pantolonlar giymeyi tercih etmek sizler için doğru bir karar olacaktır. Çünkü büyük beden bluzunuzun altına dar kesim bir pantolon giymek ve bunu yanlış yapıdaki alt ve üstlerle tamamlamak sizleri istemediğiniz bir görünüme kavuşturabilir.

 

 

  -  Fazlalıklarınız üst bölgenizde toplanmış ise taban rengi koyu renk olan ve üzerinde çeşitli desenler, çiçek baskıları bulunan bluzları seçmenizi öneririz.

  -  Böyle fresh bir görüntünün altına seçeceğiniz pantolon da açık renk, yüksek bel bir dar kesim pantolon olabilir.

 

3- Dengeyi Sağlayın

 

Eğer çok şık bir yemeğe, davete gidecekseniz seçtiğiniz bluz ortama uymalı ve şık olmalıdır. Bluzun payetli, simli veya çok süslü bir büyük beden bluz olabilir. Eğer süslü ortama uygun bir bluz seçtiyseniz bluzunuzun altına bir pantolon seçmek kaldı.

Böyle ortamlarda bluzunuzun altına bluzuna göre daha sade bir pantolon tercih etmelisiniz. Bluzunuzun altına seçtiğiniz pantolon düz siyah bir pantolon olabilir, ya da geniş paça bir pantolon olabilir.

 

 

Tam tersi bir seçim de yapmanız mümkündür. Eğer pantolonunuz çok şık ve de detaylarla süslenmiş ise, bluzunuzu daha sade seçmelisiniz. Kombin yaparken bu şekilde dengeyi kurarak son derece asil bir hava yaratabilirsiniz.

 

4- Aksesuar Seçimi İle Bluzunuza Renk Katın

 

 

Aksesuar seçimi kombin yaparken küçük detay gibi görünse de aslında büyük bir önem taşır. Seçtiğiniz aksesuarlar, bluzunuzu daha şık da gösterebilir daha sporda… Siz hangi tarzda olmak istiyorsunuz? Şık mı, spor mu? Bu soruya cevap vererek aksesuarlarınızı yaratmak istediğiniz tarza uygun şekilde seçmelisiniz.

 

5- Kendinizi İyi Hissedeceğiniz Parçalar Seçin

 

 

Kombin yaparken dikkat etmeniz gereken noktalardan bir diğeri, içerisinde rahat ve huzurlu hissedeceğiniz parçaları giymek. İçinde mutlu olmadığınız bir bluzu, pantolonu, elbiseyi giymek sizlere o gün içerisinde iyi hissettirmez. Hangisinde daha rahat edecek ve kendinizi iyi hissedecekseniz o parçayı seçmelisiniz. Önemli olan sizin iyi hissetmenizdir.

 

6- Güzel Bir Ayakkabı ve Çanta İle Kombinizi Tamamlayın

 

Kombini tamamlamak için bir çanta ve de bir ayakkabıya ihtiyacınız var. Ayakkabı ve çanta seçerken de bazı püf noktalarına dikkat etmelisiniz.

  -  Öncelikle şık bir restorana gidecekseniz ya da sizin için özel bir gün ise topuklu ayakkabılar tercih etmenizi öneririz.

  -  Ya da bir toplantı, özel bir akşam yemeği, özel bir davet…

 

 

  -  Şık bir büyük beden bluz altına seçtiğiniz şık bir pantolon ve de güzel aksesuar tercihlerini yaptınız. Altına boyunuza göre ve rahat edebileceğiniz bir topuklu ayakkabı giymek sizi oldukça çekici kılacaktır. 

  -  Tabi elinize alacağınız şık bir çantayı unutmamak gerek.

 

 

  -  Günlük hayatta giyebilmek için bir büyük beden bluz kombini yapıyorsanız da altına giyebileceğiniz sandaletler, topuklu terlikler ve spor ayakkabılar sizler için ideal bir seçim olabilir.

 

Bu yazımızda sizler için büyük beden bluzları kombinlerken kullanabileceğiniz 6 harika öneri sunduk. Bu önerileri kullanarak kombininizi oluşturabilir ve harika kombinler yaratabilirsiniz. Siz de birbirinden güzel bluz modelleri için Moda Cazibe sitesine göz atabilirsiniz.

 

 

Etiketler: e- ticaret, büyük beden
Ağustos 12, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR