Büyük Beden Elbise Nasıl Seçilir? 4 Harika Adım

Büyük Beden Elbise Nasıl Seçilir? 4 Harika Adım

Büyük Beden Yazlık Elbise Seçimini 4 Adımda Öğrenin!

 

Elbise, kurtarıcı ve son derece rahat bir parça olarak bilinir. Özellikle yaz aylarında herkesin eli elbiselere gider. Büyük beden  kadın giysileri arasında da elbise kurtarıcı niteliktedir. Peki, büyük beden yazlık elbise seçimini yapılırken dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? Şimdi hep birlikte büyük beden elbise seçimini 4 adımda öğrenelim.

 

 

1- Bedeninizi Tanıyın:

 

Kıyafet seçimi yapmadan önce ilk yapmanız gereken adım, bedeninizi tanımak olmalı. Herkes, birbirinden farklı vücut tipine sahip. Kimisi elma vücut tipi, kimisi armut vücut tipi kimisi de kum saati vücut tipi… Yani “büyük beden” olan herkes, aynı giyinecek diye bir şey söz konusu değil. Herkes vücut tipine en uygun elbiseleri tercih etmeli.

 

2- Elbise Boyu:

 

Bazı kişiler uzun, bazı kişiler ise kısa etekler giymeyi sever. Büyük beden elbise seçimi için de bu geçerli. Herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa onu giymeli. Büyük bedenler uzun, küçük bedenler kısa ya da tam tersi gibi elbise boyunu sınıflandırmak çok da doğru değil.

 

3- Renk Seçimi:

 

Siyah renk, elbette zayıf gösteren renklerin başında gelir. Ama bu demek değildir ki sadece siyah renk giyerseniz zayıf görünürsünüz. Siyahın dışında pek çok renk de zayıf ve hoş görünmenizi sağlayabilir.

 

4- Desen Seçimi:

 

                                                                                  

Büyük beden elbise seçiminde, desenli elbise giyecekseniz küçük desenli olması büyük desenlere kıyasla daha iyi bir görünüm sağlar. Elbise seçerken küçük ve floral desenlileri tercih etmenizi öneririz.

 

 

 

BÜYÜK BEDEN ELBİSE SEÇİMİNDE KUMAŞ NASIL BELİRLENİR?

 

Kıyafet seçimi beden fark etmeksizin her kişi için oldukça önemli bir konudur. Birbirinden farklı renk ve modeldeki büyük beden elbiseler ile fark yaratmanız mümkün. Yalnızca fazlalıklarınızı kapatan, daha zayıf ve ince gösteren kıyafetlerle değil içinde kendinizi en rahat ve özgüvenli hissedeceğiniz kıyafet seçimleriyle de son derece şık görünebilirsiniz. Şık görünmenin yolu kıyafetlerden geçerken şıklığı arttırmanın yolu da doğru kıyafet seçimi ile başlıyor. Bu noktada en önemli faktör doğru kumaş seçimi!

 

 

Unutmayın doğru seçimlerle herkes hayal ettiği harika görünüme ulaşabilir. Peki, büyük beden elbise seçiminde doğru kumaş türü nasıl belirlenir? Tüm bu detaylara yer verdiğimiz yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

 

4 Adımda Tarzınıza ve Vücudunuza En Uygun Kumaşı Bulun!

 

Elbiselerin en iyi şekilde kendini göstermesi doğru kumaş tercihine bağlıdır. Moda Cazibe olarak tarzınız ve vücudunuz için en uygun kumaşı bulmanıza yarayacak ipuçlarını sizlerle paylaşacağız. İşte 4 adımda tarzınıza ve vücudunuza en uygun kumaşı bulmanıza yardımcı olacak ipuçları!

 

1. Adım: Vücut tipini belirle!

 

İlk adım olarak kumaş seçimine başlamadan önce vücut tipinizi belirlemeniz size büyük kolaylık sağlayacaktır. Özellikle büyük beden elbise seçiminde daha da önemli bir nokta olan kumaş türünü seçerken içinde kendinizi rahat ve konforlu hissedebileceğiniz, sizi sıkmayan kumaşları seçmenizi tavsiye ederiz. Şık görünmek için vücudunuzu en iyi gösterecek kaliteli kumaşlar tercih etmeye dikkat etmelisiniz.

 

2. Adım: Tarzını en iyi yansıtabileceğin kumaşı seç!

 

Vücut tipiniz olduğu kadar tarzınız da kumaş seçiminize etki eden bir diğer önemli noktadır. Kıyafetler kendimizi yansıtmanın en etkili yollarından biridir. Hal böyle olunca kıyafet seçimimizde tercih ettiğimiz kumaşlarla aslında kendimizi yansıtırız. Şifonlar, pullu, payetli ya da tül… Tüm bu kumaşları tarzınızı yansıtmanın en eğlenceli ve güzel yolları olarak kullanabilirsiniz. Seçtiğiniz kumaş ile tarzınızı en iyi şekilde yansıtabilirsiniz.

 

3. Adım: Mevsime uygun kumaş seçimi yapın!

 

Kıyafetiniz için kumaş seçimi yaparken kumaşınızın kıyafetinizi kullanacağınız mevsime uygun olmasına dikkat etmeniz oldukça önemli bir noktadır. Kış için sizleri soğuk aylarda sıcak tutacak tafta, kadife, kalın krep gibi biraz daha sık dokunmuş kalın kumaşları tercih ederken yaz için ise ipek ve şifon gibi daha ince dokulu, sıcak tutmayan aksine sıcak yaz aylarında serin tutan, hafif kumaşları tercih edebilirsiniz.

 

4. Adım: Terletmeyen, doğal liflerden yapılmış kumaşları tercih edin!

 

Özellikle sıcak havalarda bazı kumaşlar çok bunaltıcı ve terletici olur. Sıcak havalarda yanlış kumaş tercihi ile terlemek de kimsenin istemeyeceği bir durum. Bu nedenle büyük beden elbise için kumaş seçiminizi yaparken sağlıklı ve doğal liflerden yapılmış olmasına da dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Bu sayede elbisenizin içinde gün boyu konforlu bir şekilde kalabilirsiniz.

 

Tarzınızı ve şıklığınızı en iyi şekilde yansıtmanıza yardımcı olacak elbiselerinizde uygun kumaşları tercih ettiğinizde ortaya bambaşka görüntüler çıkacak. Peki, vücut tipim için en uygun kumaşı nasıl seçebilirim? Diye düşünüyorsanız doğru yerdesiniz.

 

 

 

Her vücut tipine ve her tarza uygun kumaş seçenekleriyle büyük beden elbiselerinizle tarzınızı yansıtarak fark yaratmanız mümkün. Tüm bunlar için Moda Cazibe’ye bir göz atabilir, kaliteli ve şık parçalar arasından kendiniz için en uygun olanını tercih edebilirsiniz.

 

 

En Şık Büyük Beden Anne Elbise Modelleri Moda Cazibe'de!

 

                                                                                 

Moda Cazibe, özel olarak tasarladığı ve beğeninize sunduğu büyük beden anne elbise modelleri ile karşınızda!

Desenli ya da düz, kısa ya da uzun, şık ya da spor birçok elbiseyi bulabileceğiniz Moda Cazibe’de her tarza uygun elbiseler görmek mümkün. Birbirinden farklı modeller ve son derece şık elbiseler Moda Cazibe’de sizi bekliyor.

                                               

 

Büyük bedene sahip kadınların rahatlıkla tercih edebileceği bu şık elbiselere gardırobunuzda yer açın. Moda Cazibe’nin büyük beden elbise modelleri ile dilerseniz kendinizi şımartın dilerseniz de sevdiklerinize hediye ederek onlara kendilerini özel hissettirin.

 

Etiketler: e- ticaret, büyük beden
Temmuz 30, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR